top of page
pri_215_50.png

Prijatelj, verski list prizadetih in njihovih prijateljev
št. 5 / LIII, oktober / november 2021

Sveta Družina iz lesa

Borut Pohar CM

Andrej Mrak, ki ga mnogi dobro poznate kot inovativnega ustvarjalca lesenih izdelkov kot so igra spomin, stolpiči iz posodic, angelčki, ovčke, hišici za jaslice, skrinjice, hranilnik, ljubljanski zmaj, ptičja krmilnica, dvanajsterec, romantična lučka, ustvarjalna krogla in darilna šatulja (izdelki so predstavljeni na njegovi spletni strani www.nimalima,si) nas je tokrat razveselil z izdelavo večje Svete Družine iz lesa, ki jo sestavljajo figure sv. Jožefa, Devica Marije in Jezusa. Ker bo zdaj zdaj december in z njim božič, si jo lahko že sedaj naročite in jo kupite ali si jo najamete od njega. Sedaj je pravi čas, ker je rok izdelave kar dolg1 mesec (preverjanje, razrez pri Janezu v Kamniku in doma sestavljanje)


Sveta Družina je precej velika, tako da je primerna za v cerkev ali druge večje objekte in prostore. Jožef je visok cca 60 cm. 

Za naročilo in druge informacije vam je Andrej na voljo na elektronskem naslovu andrej.mrak@nimalima.si. Kmalu bo pa sv. družino možno naročiti in kupiti tudi v katoliški prodajalni v Krškem.

sd_215.png

Andrejeva Sveta Družina iz lesa

bottom of page